Oppdatering Av Uefi

Det gjelder kun Windows 10 Enterprise utgaven, det vil si den utgaven som er tilrettelagt for bedrifter. Prisen for denne utgaven blir 84 USD per bruker per år, ifølge zdnet.com.

Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper. Her kan du klikke på Groove Music under Musikkspiller, du får da opp en liste over alternativer, og det er bare å klikke på den du ønsker.

  • Du må ha nok sider tilgjengelige i utskriftskvoten din.
  • Har flere banker og benytter feil kodebrikke når du skal logge inn.
  • Er det meningen at windows 10 oppdateringen skal ta lang tid?

En rekke funksjoner som er tilgjengelige i tidligere Windows-versjoner, blir fjernet fra Windows 10. Den gode nyheten er at du kan få tilbake funksjoner som ble fjernet etter oppgradering. Microsoft har valgt å fjerne en rekke funksjoner som mfc71.dll mangler i win7 fantes i tidligere Windows-versjoner.

Blåskjerm Etter Oppdatering, Løsningen Er Her

For å undersøke om Windows 10-PC-en din støttes, har Microsoft utviklet et program kalt Tilstandskontroll for PC, men i skrivende stund er ikke programvaren tilgjengelig for nedlastning. En betaversjon kan for øvrig lastes ned herfra, men det krever at du er Windows Insider og logger inn med en Microsoft-konto.

Kommentar: Potensielt En Ulv I Fåreklær

Velg riktig versjon – som regel den øverste – og oppdater mobilen. Leveringsoptimalisering er en ny funksjon i Windows 10 som gjør at Windows Update også kan få levert oppdateringer fra tilfeldige andre PC-er, i tillegg fra Microsofts servere. Fordelen er at du skal kunne få oppdateringer raskere enn ellers. LibreOffice er helt gratis og kan lastes ned fra libreoffice.org. Den norsk språkversjonen finner du på no.libreoffice.org.

Det oppgraderte operativsystemet er tilgjengelig fra og med29. Juli, og er helt gratis å oppgradere til det første året.

Share your love

Leave a Reply

The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.