Nvidia Solucionó Varias Vulnerabilidades De Seguridad Graves Que Afectaban A Los Dispositivos Windows Y Linux

Gameplay2, Crayola DJ, og forudinstallerede demospil (som f.eks. Castle Crashers, Teslagrad og Trine 2) kører med alvorlige funktionalitetsproblemer efter installation af Windows 10. Hvis du allerede har installeret Windows 10, kan du hente SoftPaq fra HP Support Assistant eller FTP-stedet. Kør SoftPaq, genstart computeren og fortsæt derefter installationen. Opdatering, eller hvordan kan jeg permanent afvise denne fejlagtige opdatering?

hvordan opdaterer du windows-drivere

Apple TV til Mac er det nye hjem for alle dine yndlingsfilm og Apple TV+. Se det hele direkte i programmet eller offline, og find det bedste indhold under fanen Se nu. Du kan endda fortsætte dér, hvor du slap, på alle skærme på tværs af dine enheder. Og for første gang kan du se film, der er understøttet af 4K2 og Dolby Atmos3, på Mac. Nogle visualizer-plugins fra tredjepartsudviklere er muligvis ikke længere kompatible med denne version af iTunes.

Skal Jeg Installere Drivere Før Windows?

Når du har downloadet programmet, skal du køre det og følge instruktionerne på skærmen. Klik derefter på Administrer indstillinger under Virus- og trusselsbeskyttelsesindstillinger. Find enhver app eller proces, der har Nvidia i sit navn, vælg den, og klik på Afslut opgave på bunden. Find alle de tjenester, der starter med Nvidia, højreklik på dem, og vælg Hold op fra kontekstmenuen. Klik på rullemenuen og vælg Genstart fra listen over muligheder.

  • Du kan lære af denne vejledning til at gendanne og sikkerhedskopiere iPhone med iTunes.
  • Mange programmører gradvist glemme disse ældre filer.
  • Microsoft udnytter og har udnyttet deres monopol igennem de sidste år.
  • Hvis du bemærker, at Windows-kode 43 kastes igen under den næste session, kan du være sikker på, at dette ikke er et midlertidigt hardwareproblem, men noget, der kræver mere opmærksomhed.

https://driversol.com/da

Dette er en meget hyppigere fejl, end vi forestiller os, da med tiden, opdatering efter opdatering, altid ender med at noget fejler. Efter at have genstartet din computer, skal du prøve at åbne et spil. De resterende filer, såsom registreringsnøgler, mapper, filer og driverlager, kan forårsage kompatibilitetsproblemer, reducere ydelsen af ​​GPU og meget mere. Det er bedre at give din grafikdriver en ren tavle. Tak til Wagner og hans team for udvikling af DDU-software.

Fjern Driveren

Lyden er på Acer Aspire XC600, en gang Realtek (resp. Eftersom maskinen har det med at gå spontant ned, vil jeg ikke anbefale dig at forsøge opdateringen fra Windows.

Share your love

Leave a Reply

The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.